Pedraforca Actiu. Activitats a les valls del Pedraforca
Activitats de la temporada
PLĀNOL I GUIA D'ESTABLIMENTS (pdf)
Plānol esquemātic per a localitzar els diferents serveis adherits a Pedraforca Actiu. Podeu accedir a fitxes detallades mitjanįant el codi QR situat a la part inferior dreta del mateix o entrant amb un dispositiu mōbil amb Internet a la plana m.pedraforcactiu.com


PROGRAMACIĶ FINALITZADA!!! (pdf)

Aquest programa ha finalitzat i resta únicament com a referčncia de les empreses d'activitats que podeu contactar durant tot l'any si teniu pensat de realitzar alguna activitat a la natura. La temporada d'estiu i tardor s'encetarā al mes de juliol. Moltes grācies pel seu interčs.
  (Si no disposeu de cap lector de documents pdf, en podeu descarregar un aquí)
 Qui som  Situació

Pedraforca Actiu és fruit de la col·laboració entre els diferents establiments turístics de les Valls del Pedraforca, empreses d’activitats, els Ajuntaments de Saldes i Vallcebre i el Parc Natural Cadi - Moixerò, amb el propòsit de dinamitzar la zona i oferir la possibilitat de fer activitats als seus visitants i veïns.

Per a totes les activitats de Pedraforca Actiu cal inscripció prèvia

Consulteu horari i lloc de sortida per a cada una d’elles als catàlegs d'activitats.
    PLĀNOL I GUIA D'ESTABLIMENTS
    PROGRAMACIĶ FINALITZADA!!!

Consulteu la informació relativa a dificultat, risc i material necessari per a cada activitat inclosa en cada fitxa dins del catàleg.


 Activitats a la carta

La major part de les activitats de Pedraforca Actiu es realitzaran a partir d’un mínim de participants (consulteu catàleg d’activitats:   PLĀNOL I GUIA D'ESTABLIMENTS   PROGRAMACIĶ FINALITZADA!!! ) en dates proposades pels clients i subjecte a la disponibilitat dels guies.

No obstant, no podran ser modificades les dates  d’aquelles activitats que tinguin data fixada en el catàleg.


Paquets turístics

Pedraforca Actiu també us ofereix la possibilitat de contractar un dels paquets turístics proposats pels establiments col·laboradors de manera que podeu combinar l’estança o àpat amb algunes de les activitats proposades a un preu tancat.